Naar de inhoud

Heerlijk dineren bij Marius: reserveren 020 - 422 78 80. Barentszstraat 173, zondag en maandag gesloten

wijncafé worst

Zonder Marius geen Worst. Marius in de Barentszstraat is en blijft gewoon wat het is, alleen op een nieuwe plek, en begint daarmee aan een nieuwe jeugd. Worst komt voort uit Marius, het is 1+1=2. Eigenlijk is Worst gewoon een cafeetje naast Marius, op nummer 171.

Worst biedt ambachtslieden een podium om hun beste worst voor te zetten.
Kom proeven van de lekkerste worst en paté, waar slechts een handvol ingrediënten samen met een paar beproefde technieken een verbluffende verscheidenheid aan recepten heeft voortgebracht.

Wijn, bier, cider en calvados, in een worstige ambiance. Een plek die bovendien ook geschikt is om de charcutiers hun kunsten te laten zien aan het publiek - denk aan workshops, demonstraties en lezingen.

Bij Worst weten ze waar ze mooie spullen kunnen halen, maar natuurlijk beschikken ze zelf ook over de nodige kennis en zal er van alles uit eigen keuken komen. Soms wordt de worst of ham puur aangeboden, rechtstreeks van het mes naar uw bord, met hooguit wat pickles of mosterd als begeleiding. Maar er worden ook warme en koude gerechtjes bereid, met toepasselijke groentes.

Op zondag wordt een ontbijt geserveerd naar Amerikaans model.
Dat kenden we nog niet in Amsterdam. Smakelijk eten!

Worst is dagelijks geopend van 16:00 tot 0:00 uur,
zondag van 10:00 tot 22:00 uur, maandag gesloten
Reserveren niet nodig.

Lees meer op de website van Worst, www.deworst.nl