Naar de inhoudAutomatische garage


De auto wordt op het plateau gereden en wordt automatisch ondergronds geparkeerd, een veilige parkeergarage.

Parkeergarage te huur

Op de Silodam in Amsterdam-West zijn meerdere parkeerplaatsen te huur in de ondergrondse parkeergarage. Grenzend aan Amsterdam Centrum en op loopafstand van Westerpark en Amsterdam Centraal Station.

Nu te huur:De volgende garageplekken zijn momenteel te huur.


Ondergrondse parkeergarage te huur per 1 november 2021.

Garage 4, € 175 per maand, voor de periode van een jaar. Info: Geertje Smits, Geertje.hoekstra@gmail.com, 0626562442 (20-10-2021)Automatische garage, Altijd plekDe garage is automatisch, u roept de auto op met een badge. De plaatsen in de parkeergarage van de Silodam zijn privé, u heeft gegarandeerd altijd een parkeerplek. De maximale maat voor de auto is 2 meter breed, 5 meter lang en 1,6 meter hoog en een maximaal gewicht van 2.000 kg.

Veiligheid

Uw auto staat veilig en droog in deze ondergrondse parkeergarage: niemand kan bij de auto's komen. U stapt uit in het garagehokje en de auto wordt volautomatisch naar beneden geplaatst. De roldeuren van de parkeergarage openen en sluiten automatisch. Er is ook een 24-uurs servicedienst.

te koop en te huur op de SilodamVolgens de bewoners is de Silodam de mooiste plek van Amsterdam met prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen, Huur een parkeerplek, of koop er een, dan geniet u ook van al dat moois. Welkom!
Bekijk het recente aanbod koopappartementen en garageplekken te koop op Funda.nl.

Bekijk het recente huuraanbod van garages en woningen op Funda.nl.